De oprichters en waar kun je meer info opvragen.

11-01-2021

Hallo wij zijn Robert Geers  en Lucille Netters. Wij zijn een projekt gestart op Adres Ed 89 te Rottneros in Zweden. 

Edsmossen en de locatie
Edsmossen en de locatie


Ik, Lucille heb deze plek in 2016 gekocht, en ik Robert woon daar met mijn broer. Wij, mijn broer en ik zijn de zonen van Lucille. Lucille is in 2019 gaan wonen bij haar Zweedse partner op de boerderij, 3.5  km verderop. 

Lars Erik en Lucille
Lars Erik en LucilleLucille heeft het projekt leven ingeblazen. Na al haar projekten in Nederland wat het weer tijd voor een avontuur voor haar.. een stap verder in een droom die zij deelt met mij, Robert en ook met anderen wil delen. 

Bart, broer en zoon van respectievelijk ons, is per januari 2021 een eigen boerenbedrijf begonnen, overgenomen van zijn werkgever en woont ook nog op Edsmossen maar zal niet deelnemen aan de homestead. 


Het projekt bestaat uit het opbouwen van een mini woongemeenschap met alleenstaande andere mensen met diverse skills en de behoefte aan een gelijke leefstijl,  als wij hebben. Zelfvoorzienend leven.

Masterhuis op Edsmossen
Masterhuis op EdsmossenWij zijn voornemens onze plek te delen met 2 a 3 andere mensen, die wij met zorg uitkiezen. Samen met hen willen wij een zo zelfvoorzienend mogelijk bestaan opbouwen qua eten en leven. Wij doen dit door te delen en samen te werken, en verwachten dit dus ook van de mensen die mee gaan doen aan ons projekt. Als de homestead draait willen wij een leerschool worden voor anderen, die een jaar bij ons kunnen wonen om te leren en zich verder door te ontwikkelen. Wij willen een samenwerking aangaan met twee bijzondere opleidingen in Zweden, in Sveg (Backedalskola) en Sunne (Kretslophusset), dit is nog niet rond.  

Zelf geschoten ree
Zelf geschoten ree


Je kunt alles met betrekking tot ons projekt volgen op de facebook pagina Edsmossen Rottneros. 

Onze facebook pagina
Onze facebook paginaVia die pagina kun je ook contact met ons leggen. Of je stuurt een whatssapp naar Lucille +46704795393

Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.