Hoe kom je in aanmerking voor het projekt

17-01-2021

Ik wil ook zo wonen en leven. 

Wij kunnen ons voorstellen dat ook jij interesse hebt om zo te leven als wij doen. 

Wij zijn een vast team van 5 mensen waarvan er 4 mensen hier wonen namelijk, Bart, Robert, Kishan en Janneke 

Wij hebben ( straks) allemaal onze eigen woonplek op Edsmossen, maar werken hier gezamenlijk en zorgen gezamenlijk voor het inkomen dat Edsmossen nodig heeft, denk bijvoorbeeld aan terugkerende kosten als vooralsnog de stroomrekening, de verzekeringen, de gezamelijke auto, reperaties, materiaal  en of verbeteringswensen die wij hebben.  

 

Hoe kan ik van jullie leren en tijdelijk bij jullie verblijven. ( Deze mogelijkheid bestaat pas als het vaste team gesetteld is en er gereed voor is om jou hier te ontvangen voor een langere tijd) 

We verwachten een bijdrage van jou aan het project. Wij willen geen vakanties bieden. Dus aanvragen voor een tijdelijk verblijf, waar maandelijkse kosten aan verbonden zullen zitten, zullen wij individueel bekijken. 

Wij willen deze leefstijl verspreiden, en dus mensen een kans geven lerend te leven op deze plek. Als mensen hier willen komen, willen wij dat zij dit met toewijding en met enthousiasme doen.  Wat wij te bieden hebben is  het geven en delen van deze leefstijl. Dus je bent welkom als je onze intenties begrijpt en daarmee kunt instemt. Je kunt je hier niet inschrijven op dit adres, dat is alleen voorbehouden aan het vaste team.  Dit is belangrijk om te weten, voor jou.  

 Hoe word ik vast lid van het team. 

Dit kan in principe niet, tenzij het team dit overeenkomt en alle leden daarmee instemmen. 

 Wij als team betalen samen alle rekeningen hier, en  sparen samen geld voor de benodigde dingen die wij willen aanschaffen. 

Het werk verrichten we samen en we proberen ook om de beurt een opleiding te volgen die ons nog meer skills geeft om onze homestead te dragen.  


 Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.